Total Maskinservice AS har tegnet avtale med Norwegian Agro Machinery.

Ny CLAAS representasjon i Troms og Finnmark

Med utgangspunkt i Manndalen i Kåfjord kommune vil Total Maskinservice AS bli Norwegian Agro Machinerys nordligste forhandler. Bak det nyopprettede firmaet står Blomstereng Landbruk og Maskin og Frank Brandser, med henholdsvis 60% og 40% aksjeeierskap.

– Vårt kjerneområde vil være fra Gratangsfjellet i sør til Alta i nord, men det er ikke noe i veien for at vi kan reise lenger om det trengs, forklarer Hans Petter Blomstereng.

Bakgrunn i anleggs- og landbruksmaskiner
Hans Petter har en fortid som mekaniker hos Pon Equipment i Tromsø, før han reiste hjem i 2016 og startet entreprenørfirmaet Blomstereng Maskin og Landbruk sammen med sin far Nils Petter og bror Steffen. I tillegg til omfattende aktivitet i dette selskapet, er det både sauehold og melkeproduksjon på familiegården.

– Jeg har en kompis som skrudde for Lantmännen tidligere, og via han fikk jeg kontakt med Jan-Roar Nordal hos Norwegian Agro Machinery. Den telefonsamtalen var starten på det hele, forteller Hans Petter.

Linken mellom Blomstereng og Frank Brandser er nettopp via gårdsdrifta, for Frank har gjennom en årrekke vært i Orkel-systemet, med ansvar for både salg og service.

Skal yte god service
Nå skal de gjøre felles offensiv med det velrennomerte CLAAS navnet i front, og en rekke andre kjente merkevarer på slep.

– CLAAS er en betydelig leverandør av grasutstyr her i området, nå skal de bli det også på traktorer, slår Frank fast.

– Det virker å være gode produkter, men vi er avhengig av å få en god start, og da er det om å gjøre og komme seg inn på service-siden. Vi skal vise at det ikke blir noe sju-til-tre bedrift. Service er alfa omega, fortsetter Hans Petter.

Full støtte fra importøren
Daglig leder i Norwegian Agro Machinery, Michael Husfeldt, er på sin side svært fornøyd med avtalen med Total Maskinservice AS.
– Vi gleder oss mye til samarbeidet, og at vi nå får enda et viktig område dekket. Alle våre CLAAS-kunder i området er viktig for vår suksess og for framdriften for CLAAS i Norge. Vi vil fra Norwegian Agro Machinery støtte Total Maskinservice AS i den kommende tida med alt de måtte behøve innenfor serviceutdanning, deler, servicerådgivning, markedsføring og salg- og produktutdanning.

Om Total Maskinservice AS
Nyopprettet firma eid av Blomstereng Landbruk og Maskin og Frank Brandser. Blir CLAAS og Norwegian Agro Machinery sin nordligste forhandler, med distrikt fra Gratangsfjellet i sør til Alta i nord.

Om Norwegian Agro Machinery AS
Norwegian Agro Machinery står for importen av CLAAS traktorer og høstemaskiner, samt redskaper fra merkene Lemken, Horsch, Bogballe, Multiva, Göweil, Conor, Samson, Snowline og Stark. Norwegian Agro Machinery er et datterselskap under det danske felleskjøpet Danish Agro. Hovedkontoret på Gardermoen skal samle de nasjonale aktivitetene i selskapet. Altså slikt som import, markedsføring, produktstøtte, serviceorganisering og reservedelshandtering.

Kontaktpersoner:

Michael Husfeldt
CEO
Norwegian Agro Machinery
+45 4051 4826
mihu@da-machinery.dk

Frank Brandser
Daglig leder
Total Maskinservice AS
993 51 911
frank@totalmaskinservice.no

 

Fv: Hans Petter Blomstereng Frank Brandsner

Fv: Hans Petter Blomstereng Frank Brandsner